Info


Treeniohjelma.org on Suomen kattavin ilmaisten treeniohjelmien tietokanta. Idea syntyi puolivahingossa, kun kaverin kanssa salilla juttelimme siitä, kuinka paljon googlaamista sopivan treeniohjelman löytäminen vaatii. Ja kun omasta mielestä sopiva ohjelma on löytynyt, täytyy se opetella ulkoa tai vääntää exceliksi jotta tietää mitä ja missä järjestyksessä ne liikkeet siellä salilla tehdään.

Treeniohjelma.org:ssa tämä googlausvaihe on tehty puolestasi. Lisäksi ohjelmista on koostettu näppärä ja ilmainen treenipäiväkirjapaketti, joten voit ladata ja tulostaa mieleisesi treenin mukaan salille.

Alkuun sivusto pyöri puhtaasti oman puolen vuosikymmenen salikokemuksen pohjalta, mutta sittemmin kouluttauduin Trainer4You  – personal traineriksi ja lisääntyneen tietotaitoni myötä olen laajentanut treeniohjelma.orgin kattamaan myös pitkäjänteisempiä treenisuunnitelmia. Treenisuunnitelmat koostuvat oikeaoppisesti voimaportaiden mukaan syklitetyistä treeniohjelmista, ja ne palvelevat sinun pitkän aikavälin tavoitteitasi.

Treenisuunnitelmat ovat treeniohjelma.org:n tukijäsenien vapaassa käytössä.Tykkäätkö treeniohjelma.org:n tarjonnasta? Napsauta yläpuolelta 'Like' :)

-Aleksi Hentilä  /treeniohjelma.org ylläpito
info(at)treeniohjelma.org

Trainer4You kuntosalivalmentaja, Aleksi Hentilä

Trainer4You Personal Trainer ja kuntosalivalmentaja, Aleksi Hentilä

ps. Kannattaa tutustua myös yhdessä Trainer4You Kuntosalivalmentaja Tommi Eerolan kanssa laatimaani verkkokurssiin. www.fitnessakatemia.fi.

28 thoughts on “Info

 1. Terve, tilasin ja maksoin treenisuunnitelman jo viikko sitten mutta mitään vahvistusta ei ole tullut. Koska ja miten saan suunnitelman käyttööni?

  • Moi!

   Tilaus on tullut ja maksettu onnistuneesti, sähköpostiosoite on sama jonka olet merkinnyt tämän kommentin lähettäjäksi. Oletko kurkannut roskapostilaatikkoosi?
   Laita mailia info@treeniohjelma.org, jos ei roskapostilaatikossakaan näy.

 2. Moi! :) Kyselisin, että kun olen 17-vuotias tyttö,voinko silti ostaa tuon yhden 12kk treeniohjelman, vai olenko liian nuori? Tarkoitus olisi kiinteytyä ja ennen kaikkea alkaa kasvattamaan lihasmassaa, eteenkin peppua alkaa muokata. Eikö tuo 12kk Sohvalta Bikinikuntoon olisi sopiva minulle? Nimittäin en ole aikoihin käynyt salilla ja kunto ei ole hyvä ja tarvitsen nimenomaan suunnitelman ammattilaiselta!

  • Moi!

   Ei noissa suunnitelmissa ikärajoja ole, mutta alaikäisenä sun kannattaa jutella huoltajasi kanssa treenien aloittamisesta.
   Sohvalta bikinikuntoon sopii hyvin ensimmäiseksi suunnitelmaksi, jos salitaustaa on vähän.

 3. Varmistus Keventäjän käsikirjan lataamisesta. Liityin juuri tukijäseneksi, ja syötin visa- korttini tiedot. Tuleeko ne syöttää uudestaan, kun lataan Keventäjän käsikirjaa?

  • Tukijäsenen tilinhallinnasta löytyy cancel-linkki ”Tilaukset” kohdan alta. Ilmoittele jos tarvitset apua tässä vielä.

 4. Pitääkö elaston 2 jakoisessa tehdä kaikissa voimapäivän liikkeissä samalla esimerkki kaavalla kuin jalkakyykky ja mv

  • Jep. Tosin vähän pelisilmää pitää käyttää siinä mielessä, että kyykkyyn voi lisätä sen 5 kg per kerta, mutta hauis käsipainoilla liikkeeseen ei.

 5. Otin tuon 7 päivän tukijäsenyyden, mutta en päässyt katsomaan salimimmin level upin ekoja treeniviikkoja. Ohjautuu aina vaan kohtaan ”aloita 7 päivän kokeilu”, vaikka sen jo otin.. Enkö vaan osaa vai onko vika esim. luottokortin tiedoissa? En kyllä löytänyt siihenkään kohtaa mistä vaihtaa kortin tiedo tms. :)

  • Moi!

   Pari muutakin asiakasta on ilmoitellut samasta ongelmasta. Ilmeisesti selaimeen jää ”muistiin” se ei kirjautuneelle näkyvä sivu. Eli ratkaisuna sivuhistorian ja selaimen välimuistin tyhjennys.
   Ilmoittele jos ongelma ei näillä ohjein poistu, niin laitan vaikka sähköpostilla ko. ohjelman.

   Yritän tietenkin itsekin löytää ongelman lähdettä, mutta tuloksetta vielä :(

 6. Morjes!

  Tuo ensimmäinen lasku tipahti muutama päivä sitten luukusta ja vaikuttaisi, että olisi kahteen kertaan laskutettu tuo 9,90e eli kahden kuukauden tukijäsennyys maksu ja myös tuolla tilihallinnassa näkyi, että olisin sen kahteen kertaan kai tilannut? Voi olla että vahingossa olen jotain väärää nappulaa painanut, mutta onnistuuko sen toisen tilauksen peruutus, niin että maksaisin vain siitä yhdestä mitä käytän?

  • Moi!

   Ilmeisesti klikkasit tuota ”Jatka tukijäsenyyttä”, eli systeemi tulkitsee, että olisit epäonnistuneen maksun jälkeen aktivoinut korttisi uudelleen. Palautin nyt tuon ylimääräisen maksun.

   • Kiitoksia! Arvelinki johtuvan tuosta, tuli koitettua vähän joka nappia kun en aluksi saanut suunnitelmia näkyviin… Onko nyt tulossa uusi lasku vai miten hoidan maksamisen? :)

 7. Hei

  Kuinka paljon salikundin levelup 12kk jaksoihin voi sisällyttää aerobisia treenejä lepopäiville? Lähinnä: juoksu, uinti ja kuntopyörä. Kesto n. 40 min./ treeni.

  • Moi! 1 – 2 lepopäivää olisi hyvä jäädä viikkoon. Kokeile ensin yhdellä, ja jos meinaa paukut loppua niin sitten kaksi lepopäivää. Toki tähän vaikuttaa ruokavaliot ja arjen aktiivisiuus muutoin, mutta pidä tosiaan vähintään se yksi lepopäivä viikossa kaikista treeneistä.

 8. Terve,

  Vedin tuon ylävartalon voimannosto suunnitelman läpi ja oli aika hyvä suunnitelma. Kysymys kuuluukin, miten tästä eteenpäin, jos tavoitteet edelleen samat? Voiko esimerkiksi alkaa vetää loopilla viikkoja 17 – 18 ja 19 – 26 vai kannattaako kenties aloittaa koko suunnitelma alusta? Vai kannattaisiko koko suunnitelma uusia?

  • Suunnitelmassa itsestään on sen verran vaihtelua, että ei haittaa vaikka vedät koko paketin uudestaan. Ehkä sen alun voimakestävyysjakson voit tehdä vaikka puolet lyhyempänä. Jos haluat vaihtelua, niin ne maksimivoimakausien isot liikkeet voit vaihtaa, esim penkki -> vinopenkki tai penkkipunnerrus käsipainoilla. Leuat -> leuat vastaotteella tai kulmasoutu jne. Eli vastaavia lihaksia rasittava liike mutta eri variaatio.

 9. Moi!

  Koitin ladata tuota Keventäjän käsikirjaa, mutta jostain syytä PayPal linkki ilmoittaa erroria. Onkohan vika tässä päässä…?

  • Moi,

   Mikä se error – viesti on tarkalleen?

   Oletko tehnyt ennen ostoksia paypalin kautta? Voi olla että paypal tilisi ei toimi, tai siellä on jäänyt se vahvistaminen tms. tekemättä..

 10. Moi! Latasin 6-kk supermassa ohjelman ja sain 1-5vko:n liikkeet siinä mukana. Kuinka paljon tarvitsee maksaa että saisin koko ohjelman liikkeet ja toistot :))?

  • Moi!

   Sait ohjelman kun liityit tukijäseneksi. Olet nyt ollut jäsenenä 52 päivää, joten sinulla näkyy jo ohjelma viikolle 12 asti.
   Mene tukijäsenen etusivulle niin löydät linkit ohjelmiin. Alla vielä supermassa 6kk aikautulu ja näkyvyyden ajastus.

   Supermassa 6kk:
   1. Perusvoima 1 (viikot 1-5) Päivä 0
   2. Voimakestävyys 1 (viikot 6-7) Päivä 28
   3. Perusvoima 2 (viikot 8-12) Päivä 42
   4. Voimakestävyys 2 (viikko 14) Päivä 84
   5. Perusvoima 3 (viikot 15-19) Päivä 91
   6. Voimakestävyys 3 (viikot 20-21) Päivä 126
   7. Perusvoima 4 (viikot 22-26) Päivä 140

 11. hei! haluaisin kovasti treenilokin itselleni,mutta en saa sitä jostakin syystä koneellani auki

 12. Moro,

  Noissa treeneissä on useasti merkattu Vatsa x 3.
  Ehkä tyhmä kysymys mutta mikäs tuo x edustaa, eli onko esim 3 kertaa maksimi vai niin mota kertaa 3 kun vaan pystyy?

  Terveisin,

  Rasse

  • Hyvä kysymys!

   Vatsa x 3 tarkoittaa että tehdään 3 vatsasarjaa, sarjapituus riippuu ihan liikkeestä ja tasosta. Kannattaa pitää sarjapituus sellaisena, että viimeinen sarja menee juuri ja juuri. Nyt se voi olla 3 x 10, vuoden päästä 3 x 20 :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.