Jumppapallotreeni

Jumppapallotreeni
Tehokas jumppapallotreeni jaloille ja keskivartalolle.

  • Tavoite: Kiinteytys, ryhti ja tasapaino
  • Tekninen vaativuus: Helppo
  • 1 – jakoinen
  • Kesto: n. 30-60 minuuttia


Mitä hyötyä on jumppapallolla treenaamisesta?

Paljonkin. Ensinnäkin jumppapallolla treenaaminen onnistuu aivan aloittelijoilta ja jumppapallo on halpa treeniväline.

Vinkki:
Jos haluat tavoitteisiisi räätälöidyt pitkäjänteiset treenisuunnitelmat ja ruokavaliot yms, tsekkaa Fitness Akatemian verkkovalmennus.


Vinkki:
Haluaisitko itse suunnitella omat kuntosaliohjelmasi ja pitkän tähtäimen treenisuunnitelmasi?

Tutustu Kuntosaliohjelma - ABC verkkokurssiin! Verkkokurssilla opit toimimaan itse itsesi Personal Trainerina.Suurin jumppapallolla treenaamisen hyöty on siinä, että jumppapallo on äärimmäisen tehokasta treeniä keskivartalon lihaksille. Keskivartalon lihakset vaikuttavat tasapainoosi ja ryhtiisi merkittävästi ja niitä ei tule treenattua samalla tavalla esimerkiksi kuntosalilaitteilla. Kuntosalilaitteet ovat suunniteltu yleensä siten, että treenattavaa lihasta treenataan mahdollisimman ”vaivattomasti”, eli tukevia lihaksia kuten keskivartalon lihaksia ei tarvita.

Tämän jumppapallo treenin liikkeetä kehittävät monipuolisesti keskivartalon (vatsa, kyljet, selkä) ja jalkojen (pakarat, reidet, lonkankoukistajat) lihaksistoa.

Tee liikkeitä 2 – 3 sarjaa 12 – 15 toiston sarjoja. Pidä palautumisaika sarjojen välillä lyhyenä, 15-45 sekuntia, joten syke pysyy korkealla läpi treenin.

Jollet omista jumppapalloa ja sattumoisin tilaat sen aminoporssi.fi:stä niin muista hyödyntää koodi ”treeniohjelma”. Saat sillä 10% alennuksen :)!

Lataa treeniohjelma.org:n treenipäiväkirjapaketti alta, sisältää kuvalliset ohjeet jumppapallotreeniin!Tykkäätkö treeniohjelma.org:n tarjonnasta? Napsauta yläpuolelta 'Like' :)

Lataa treeniohjelma.org:n treenipäiväkirjapaketti


Lataa treeniohjelma.org:n treeniohjelmien kaikki treenipäiväkirjat tulostettavassa muodossa tästä.

Paketti sisältää treeniohjelma.org:n ilmaisten treenien treenipäiväkirjat, ei treenisuunnitelmien treenipäiväkirjoja.

  • Saat tarkat ohjeet liikkeiden suoritusjärjestyksestä ja toistomääristä
  • Voit helposti seurata edistymistäsi ja motivaatio säilyy!
  • Liityt samalla treeniohjelma.org:n sisäpiiriin
  • Treeniohjelma.org:n sisäpiiriläisenä saat ensimmäisenä tiedon uusista treeniohjelmista
  • + paljon muuta asiaa treenaamisesta ja siihen liittyvästä
  • Voit poistaa osoitteesi sisäpiirin postituslistalta koska tahansa :)

Huom!
Parhaan mahdollisen vasteen saaminen treenille edellyttää riittävää proteiinin saantia päivittäin [lähde]. Proteiinia täytyy nauttia 1,5g – 2g painokiloa kohti, maksimissaan 30g / ateria. Laadukkaat esimerkiksi välipaloina nautittavat proteiinivalmisteet löydät täältä. Muista myös syödä jotain proteiini- ja hiilaripitoista mahdollisimman nopeasti treenin jälkeen. Jos kiinteä ruoka ei maistu heti urheilun jälkeen, palautumisjuoma on hyvä vaihtoehto nopean ja tehokkaan palautumisen varmistamiseksi.