INFO JA YHTEYSTIEDOT

Treeniohjelma.org on Suomen kattavin ilmaisten treeniohjelmien tietokanta. Idea syntyi puolivahingossa, kun kaverin kanssa salilla juttelimme siitä, kuinka paljon googlaamista sopivan treeniohjelman löytäminen vaatii. Ja kun omasta mielestä sopiva ohjelma on löytynyt, täytyy se opetella ulkoa tai vääntää exceliksi jotta tietää mitä ja missä järjestyksessä ne liikkeet siellä salilla tehdään.

Treeniohjelma.org:ssa tämä googlausvaihe on tehty puolestasi. Lisäksi ohjelmista on koostettu näppärä ja ilmainen treenipäiväkirjapaketti, joten voit ladata ja tulostaa mieleisesi treenin mukaan salille.

Alkuun sivusto pyöri puhtaasti oman puolen vuosikymmenen salikokemuksen pohjalta, mutta sittemmin kouluttauduin Trainer4You – personal traineriksi ja lisääntyneen tietotaitoni myötä olen laajentanut treeniohjelma.orgin kattamaan myös pitkäjänteisempiä treenisuunnitelmia. Treenisuunnitelmat koostuvat oikeaoppisesti voimaportaiden mukaan syklitetyistä treeniohjelmista, ja ne palvelevat sinun pitkän aikavälin tavoitteitasi.

Treenisuunnitelmat ovat treeniohjelma.org:n jäsenien vapaassa käytössä.

-Aleksi Hentilä /treeniohjelma.org ylläpito
info(at)treeniohjelma.org

0503692747

Yritys: Fitness Akatemia

Y -tunnus: 2622173-3

ps. Kannattaa tutustua myös yhdessä Trainer4You Kuntosalivalmentaja Tommi Eerolan kanssa laatimaani verkkokurssiin. www.fitnessakatemia.fi.

Personal Trainer lisenssitodistus (EHFA sertifioitu)
Kuntosalivalmentaja lisenssitodistus