Keventäjän käsikirja

19.90 Sis. Alv. 24%

Ostettuasi tuotteen, saat sähköpostiisi e-kirjan latauslinkin.

Mahdollisuus maksaa myös virike-eduilla (Smartum, Sporttipassi, Tyky, Edenred)

Osasto:

Kuvaus

Keventäjän käsikirja on perusteellinen opas. Kirjassa käydään hyvin perusteet läpi ja opetetaan kädestä pitäen miten homma toteutetaan! Tätä uskaltaa suositella.” – Tuomo, yleislääkäri

Tiesitko, että painonhallinta on ihan oikeasti yksinkertaista, helppoa ja vaivatonta?

Se ei ole nälän tunteen sietämistä.

Se ei ole aamulenkkejä tyhjällä vatsalla.

Se ei ole ikuista sokerilakkoa.

Jos se tuntuu vaikealta ja vaatii suunnatonta tahdonvoimaa, teet sen väärin.

Painonhallinta on aikuisten oikeasti yksinkertaista, helppoa ja vaivatonta, kun sen oiken oivaltaa. Tiedän, että sinulla voi olla vaikeuksia niellä tätä väitettä pureksimatta, mutta avaan hieman sitä, mitä tällä tarkoitan.

Otetaan esimerkiksi englantilaiset ja suomalaiset autoilijat. Englantilaiset autoilijat ovat tottuneet vasemmanpuoleiseen liikenteeseen ja siihen, että ratti on oikealla puolella autoa. Suomalaiset autoilijat ovat tottuneet päinvastaiseen oikeanpuoleiseen liikeenteeseen ja rattiin vasemmalla puolella autoa. Suomalaiselle tämä englantilaisten ”vääränpuoleisuus” tuntuu hankalalta, mutta ei englantilaisesta, koska he ovat siihen tottuneet. Englantiin muuttava suomalainenkin tottuu uuteen liikennekäyttäytymiseen muutamassa viikossa, ja sen jälkeen se on yksinkertaista, helppoa ja vaivatonta.

Loogista tähän asti?

Nyt jos mietitään samalla tavalla normaalipainoista ja ylipainoista henkilöä, niin normaalipainoinen henkilö on tottunut syömään kulutuksensa mukaan. Normaalipainoiselle henkilölle nykyisen tilanteen ylläpito on todellakin yksinkertaista, helppoa ja vaivatonta. Löydät varmasti lähipiiristäsi kymmenittäin esimerkkejä henkilöistä, joihin ylimääräiset kilot eivät millään tartu, ilman että he sen kummemmin asiaa miettivät tai asian kanssa taistelevat.

Miksi asia ei sinun kohdallasi voisi olla samoin?

Keventäjän käsikirja johdattaa sinut tämän uuden, toisenpuoleisen liikenteen saloihin. Kuten autolla ajamisessa, ravitsemuksessakin on kyse pelkästään tottumisesta ja rutinoitumisesta. Kun olet tottunut uuteen terveelliseen ravitsemukseen huomaat pian myös sen vaikutukset: energisyys, hyvä olo, rasvan palaminen, nopeasti paraneva kehonkoostumus jne. Yhtäkkiä paluu vanhoihin huonoihin ravitsemustottumuksiin tuntuu todella vaikealta ja ajatuksenakin absurdilta.

Keventäjän käsikirja on e-kirja, jonka voit ladata luettavaksesi heti!

  • Hinta 0€. Jos saat tuloksia joihin olet tyytyväinen, voit maksaa kirjan ovh hinnan 19,9€ 30 päivää lukemisesi jälkeen. Tarkoitukseni on auttaa, ei tienata katteettomilla lupauksilla.
  • Kirja on tiivis ja helppolukuinen ja käytännönläheisiä esimerkkejä sisältävä.
  • Sisältää valmiita dieettejä (myös lakto-ovo-vege), joilla pääset heti alkuun.
  • Teoriaosuus selventää energiatasapainon ja kehonkoostumuksen välistä suhdetta. -500 kcal päivässä on 0,5kg painon pudotus viikossa, laihtuminen ei siis ole taikuutta, vaan matematiikkaa.
  • Step by step ohjeet oman päivittäisen arvioidun kulutuksen laskemiseen.
  • Step by step ohjeet oman ruokavalion seurantaan, heikkojen kohtien löytämiseen ja tarvittavien muutosten tekemiseen.
  • Mielenhallinnan ja käytännön keinoja sen vaikeimman (ensimmäiset viikot ja kuukaudet) ylipääsemiseen ja motivaation vahvistamiseen.
  • Makro- ja mikroravinteiden merkitys elimistölle, jaksamiselle ja painonhallinnalle
  • Tuloksia jopa kokonaan ilman liikuntaa!

Innostava ja helppolukuinen!”, – Iiris

Tämä käsikirja tuli kuin tilauksesta tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni! Olen ns. ikuinen laihduttaja ja aiemmilla kerroilla kilot ovat tulleet aina takaisin. Tämä kirja kuitenkin antoi uutta näkökulmaa asioihin, kiitos tästä oppaasta!”, -Milla

Kirja oli todella hyödyllinen ja raikkaalla tavalla kirjoitettu – ei siis sitä tavallista terveystiedonkirja materiaalia, vaan omakohtaisia kokemuksia, tosielämän esimerkkejä ja step-by-step -ohjeet painonhallintaan ja -pudotukseen.”, -Emma

Tustustu kirjan sisältöön: lue johdanto ja luvut 1&2

Lataa koko e-kirja (60 s.), 30 päivän tyytyväisyystakuu

Keventäjän käsikirja

Maksat kirjasta vain, jos saat tuloksia joihin olet tyytyväinen!

Syy kirjan kirjoittamiseen on haluni auttaa ylipaino-ongelmasta kärsiviä ja mielestäni on reilua, että jos kirja ei anna mitä lupaa, niin lukijan ei tarvitse kirjasta myöskään maksaa.

Jos tämä mielestäsi kuulostaa reilulta diililtä, ota kirja koelukuun yllä olevaa painiketta napsauttamalla. Sinulta kysytään sen luottokortin tai paypaltilin tiedot, jolta haluat kirjan hinnan 19,9€ maksaa, jos ja kun olet tyytyväinen ensimmäisen 30 päivän aikana saamiisi tuloksiin. Riittävän tyytyväisyyden asteen saat päättää itse, sinähän tässä asiakas olet ja asiakkaat ovat kuulemma aina oikeassa :)

Miten peruminen tapahtuu?
Kun lataat kirjan, sinulle luodaan ns. tukijäsen-tunnukset treeniohjelma.org:iin. Näillä tunnuksilla voit kirjautua sisään ja mennä ”Tukijäsenen tilinhallinta” – sivulle. Sieltä löydät tuotteen Keventäjän käsikirja perästä cancel – napin. Kun klikkaat sitä 30 päivän kuluessa kirjan lataamisesta, sinun tiliäsi ei veloiteta.

Lataa koko e-kirja (60 s.), 30 päivän tyytyväisyystakuu

Keventäjän käsikirja verkkopankkimaksulla?

Jos et omista luottokorttia tai paypaltiliä, tai haluat maksaa e-kirjan tavalliseen tapaan verkkopankkimaksulla, se onnistuu alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Lataa koko e-kirja (60 s.), 30 päivän tyytyväisyystakuu. Verkkopankkimaksu.

Myös verkkopankkimaksuja koskee 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et näe mieleisiäsi tuloksia 30 päivän aikana, riittää kun lähetät sähköpostia osoitteeseen info(at)treeniohjelma.org otsikolla ”Keventäjän käsikirja peruutus”. Liitä viestiin tilinumerosi, johon maksunpalautuksen haluat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keventäjän käsikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *