Tehokiinteytys 15 viikon treenisuunnitelma

19.90 Sis. Alv. 24%

15 viikkoa rantalomaan? Kiristele ylimääräiset rasvat ja anna lihastesi näkyä.

E-kirjalla on 7 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Tsekkaile suunnitelma läpi ja ilmoita, jos se ei ollut sinulle sopiva ([email protected]).

Mahdollisuus maksaa myös virike-eduilla (Smartum, Sporttipassi, Tyky, Edenred)

Tuotetunnus (SKU): 129 Osasto:

Kuvaus

Tehokiinteytys 15 viikkoa:
15 viikon tehokiinteytys jakso toteutetaan aerobisen yhdistelmäharjoittelun menetelmin
15 viikon tehokiinteytys jakso toteutetaan aerobisen yhdistelmäharjoittelun menetelmin

Eroon ylimääräisestä rasvasta, lihaksia menettämättä!
Rasvaa vähemmäksi, erottuvammat lihakset, sixpack näkyviin, vaatekoko pienemmäksi. Kuulostaa melkein samalta kuin laihduttaminen, mutta sillä pienellä erolla, että kiinteytyessä pyritään säilyttämään saavutettu lihasmassa, vaikka paino putoaakin. Tähän tarkoitukseen soveltuu erinomaisesti

Aerobinen yhdistelmäharjoittelu

Aerobinen yhdistelmäharjoittelu on lihaskuntoharjoittelun ja aerobisen harjoittelun yhdistämistä samaan harjoituskokonaisuuteen. Jotta lihaskunto-osuus saadaan tukemaan erityisesti kiinteytymistä tavoitteena, suoritetaan se kiertoharjoitteluna ja pitkillä sarjapituuksilla.

Kiertoharjoittelussa suoritat useita liikkeitä peräkkäin lähes ilman taukoa. Tässä kiinteyttävässä treenissä liikkeet on vielä valittu niin, että ne kuormittavat monipuolisesti ja vuorotellen kehosi eri lihasryhmiä. Tästä syystä sydämesi joutuu lyhyessä ajassa toimittamaan hapekasta verta eri puolille kehoa, syke nousee ja kaloreita kuluu enemmän. Samalla kehittyy yleinen lihaskuntosi ja hapenkuljetuselimistösi.

Realistiset tavoiteet:
15 viikon tehokiinteytystreenin ja kurinalaisen ruokavalion yhdistämällä, voit lähtötasosta riippuen odottaa jopa 7,5 – 10kg:n painon pudotusta. Ja tämä kaikki rasvasta!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tehokiinteytys 15 viikon treenisuunnitelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *