Tehomassatreeni 15 viikkoa

19.90 Sis. Alv. 24%

15 viikkoa rantalomaan? Vielä ehdit hankkia monta kiloa tiukkaa lihasmassaa!

E-kirjalla on 7 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Tsekkaile suunnitelma läpi ja ilmoita, jos se ei ollut sinulle sopiva ([email protected]).

Mahdollisuus maksaa myös virike-eduilla (Smartum, Sporttipassi, Tyky, Edenred)

Tuotetunnus (SKU): 127 Osasto:

Kuvaus

Tehomassatreeni 15 viikkoa:

Massatreenissä tulee keskittyä erityisesti siihen, että työ tehdään juuri oikealla lihaksella. (Toisin kuin tämä setä, joka punnertaa polven ojennusta hauiksella ;) )
Massatreenissä tulee keskittyä erityisesti siihen, että työ tehdään juuri oikealla lihaksella. (Toisin kuin tämä setä, joka punnertaa polven ojennusta hauiksella ;) )

Lisää massaa ja nopeasti! Se on ainoa tavoitteeni!
Tämä on treenisuunnitelma jota etsit. Nyt voit hetkeksi unohtaa painonhallinnan, kiinteytymisen, lenkkeilyn ja kalorien laskemisen ja saat keskittyä vain ja ainoastaan hankkimaan lisää lihasmassaa.Muutama tärkeä huomio:

  • Tämä ei saa olla lihaskuntoharjoittelijan urasi ensimmäinen treenisuunnitelma. Pohjalla on hyvä olla vähintään vuoden verran salitreeniä.
  • Tarvitset tähän 4 salipäivää viikossa.
  • Rankka cardioliikunta on kielletty näiden 15 viikon aikana, kaikki energia täytyy saada lihaskasvuun. Arkiliikunta, kuten kävely, siivous yms. on suotavaa, jotta lihaksille saadaan lepopäivinäkin verenkiertoa.
  • Kaloreja lasket korkeintaan siinä tarkoituksessa, että varmistat niiden ylittävän kulutuksesi vähintään 500kcal päivässä, vielä parempi jos ylittyy 1000 kcal.
    Myös rasvaa kertyy, sen ehtii kiristellä myöhemmin pois.
  • Kiinnitä erityishuomiota yksittäisten toistojen tempoon, suuri osa treenisuunnitelman tehosta perustuu siihen.
  • Keskity rasittamaan lihasta, älä nostamaan rautaa.

Koko 15 viikkoa mennään tiukasti perusvoimaportaalla, eli tehdään vain ja ainoastaan lihasmassaa kasvattavia harjoituksia. Viiden viikon harjoitusjaksot ovat keskenään erilaisia ja sisältävät eri liikkeitä, joten kasvuärsyke lihaksille pysyy korkeana. Lisäksi eri viikkojen painotukset vaihtelevat, joten treenisuunnitelman yksittäistä viiden viikon osaa voit jatkossa tarvittaessa käyttää ”perässä tulevien” lihasten tehotreeninä.

Treenisuunnitelma koostuu kolmesta 5 viikon mittaisesta treeniohjelmasta. Jokainen ohjelma on 4 – jakoinen, joten yhdelle lihakselle saadaan useita liikkeitä ja paljon toistoja saman treenin aikana. Jokainen lihasryhmä tulee rasitettua kunnolla loppuun jokaisen treeniviikon aikana.

Viikot 1-5 painotus: Selkä + käsivarret
Viikot 6-10 painotus: Pakarat + reidet + olkapäät
Viikot 11-15 painotus: Rintalihakset

Treeneihin kannattaa varata aikaa 55 – 75 minuuttia alkuverryttelyineen ja loppuvenyttelyineen.

Realistiset tavoiteet:
Yksi kova massatreeni kerryttää lihasta lähtötasosta riippuen 30 – 50g, kun palautuminen ja ravinto huomioidaan oikein. 15 viikossa (4 treeniä viikossa) sinulle kertyy siis jopa 2 – 3 kg uutta tiukkaa lihasmassaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tehomassatreeni 15 viikkoa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *