Hups! Sinulla ei ole pääsyä sisältöön, jonka yritit avata :(

Et näe tätä sisältöä, koska tämä sisältö on tarkoitettu vain treeniohjelma.org:n jäsenille.

Jos olet jo jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään>>

Jos et ole jäsen, voit tutustua jäsenyyteen ilmaiseksi 7 päivän ajan ja samalla ladata treenisuunnitelmien ensimmäisten viikkojen treenipäiväkirjat.

Liity jäseneksi

Jos et halua liittyä jäseneksi, mutta haluat käyttöösi treenisuunnitelman, voit ostaa yksittäisen treenisuunnitelman e-kirjana  täältä>>

Huom! Jos olet varma, että sinulla on riittävästi jäsenpäiviä avaamasi ohjelman vaiheeseen, mutta näet silti tämän sivun, yritä seuraavaa.

1. Päivitä selainikkuna

2. Jos ei auta, kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen sisään.

27 vastausta artikkeliin “Ei oikeutta sisältöön”

 1. Hei!

  Miksiköhän en pääse enää treeniohjelmiin käsiksi? Minulla on pankkikortti vaihtunut joitain kuukausia sitten, voisikohan johtua siitä?

  • Moi!

   Joulukuussa yritetty veloitus on epäonnistunut usemman kerran ja sen myötä jäsenyys on katkennut. Sähköpostissasi pitäisi olla 20.12 saapunut viesti jossa on ohjeet kortin uusimiseen.

 2. Tervehdys,
  Otin kk maksun mutta muutin sen vuosijänesyydeksi ja maksoin jo 2päivää sitten ja lähetin kuitin mutta vielä ei ole auennut vuosijäsenyystila.Piti kai viimeistää 2vrk sisään aueta…?

  • Moi!

   Tilaus on ”Peruttu” tilassa, eli ilmeisesti se on jäänyt verkkopankissa vahvistamatta tms.

   • Löysinkin nyt Edenred tilauksesi, viestisi oli jostain syystä mennyt roskapostilaatikkoon. Vuosijäsenyys nyt aktivoitu, pahoittelut viiveestä!

 3. Moro, pankkikortti vaihtui miten saan päivitettyä? Onnistuuko puhelimella ollenkaan?

 4. Hei! Ostin vuosijäsenyyden, enkä pääse käsiksi kuin aloittelijoiden ohjelmii…

  • Kiitos vuosijäsenyydestä!

   Sinulle pitäisi tulla maksun jälkeen viesti, jossa on kuitti ja ohjeet tunnusten aktivointiin (tarkista myös roskapostikansio). Eli aktivoi vuosijäsentunnukset ja katkaise jäsenen tilinhallinnasta nyt voimassa oleva kuukausijäsenyys.

   Ilmoita jos tarvitset apua tässä vielä!

 5. Hei!

  Ai en olekkaan huomannut mitään lepoviikkoa :o pitänee sitten pitää se!

 6. Sohvalta bikikuntoon. Edellisessä osiossa kävi samoiten. Nyt on vielä kolme treeniä tulevalle viikolle ja sitten pitäisisi päästa seuraavaan osioon.

  • Hmm.. Seuraava osio alkaa treeniviikolta 26, eli käytännössä 175 päivän jälkeen aloituksesta (25 * 7), jos treenisuunnitelma on edennyt kuin juna. Eli kyllä saat sen osion auki ihan aikataulun mukaan. Olethan huomannut, että tuo viikko 25 on lepoviikko?

 7. Hei!

  Aikaisemmassa osiossa sama homma… Jäsenpäiviä 156 ja viikko nykyistä ohjelmaa jälellä ja seuraavaan pääsee vasta 168 ja pitäisi saada uusi ohjelma jo 164 päivän kohdalla. Voisiko aikaistaa avautumista?

  • Moi!

   Mikä ohjelma sinulla olikaan menossa? Olen yrittänyt laittaa avautumiset niin, että ohjelmat avautuvat noin viikkoa ennen kuin aikautaulun mukaan ko. ohjelman vaiheeseen siirrytään.. Toki voi olla laskuvirhe jossain.

  • Sohvalta bikikuntoon. Edellisessä osiossa kävi samoiten. Nyt on vielä kolme treeniä tulevalle viikolle ja sitten pitäisisi päästa seuraavaan osioon.

 8. Ohjelma ei aukea, vaikka olen kirjautunut. Oliko tämä taas niitä rahat pois ilman vastinetta juttuja. Ilmoittaa vaan, ettei ole oikeutta sisältöön.

  • Moi!

   Mitä ohjelmaa olet yrittänyt avata tuloksetta? Järjestelmän mukaan olet ainakin yhden ohjelman saanut auki. Jäsenyytesi oikeuttaa tällä hetkellä noihin aloittelijoiden jäsenyyksiin, onko joku sellainen jäänyt aukeamatta? Jos näin, selvitetään asia pikimmiten.

   Sivustolla on ollut välimuistin kanssa ongelmia, mutta ne pitäisi olla korjattu (palvelimen tarjoajan mukaan). Ei ole tarkoitus kenenkään rahoja viedä ilman vastinetta.

 9. Miksi ei suunnitelmat aukea enään eka osiosta, vaikka aiemmin aukesivat? Jäsenenä olen ollut nyt vajaan kuukauden

  • Hei!

   Kyseessä on sivuston välimuistiin liittyvä ongelma. Tämä korjattiin palvelimen tarjoajan kanssa jo kertaalleen viime vuoden puolella, mutta näköjään he ovat uusimmassa päivityksessä onnistumeet tuomaan ongelman takaisin. Asia korjataan tänään. Kokeile kirjautua sisään toisella selaimella, tai tyhjentää selaimen välimuisti ja kirjautua sitten uudestaan sisään.

   Pahoittelut vaivasta!

 10. Hups! Sinulla ei ole pääsyä sisältöön, jonka yritit avata :(

  Pitäisi kuitenkin olla vuosi jäsenyys voimassa Lokakuu 2019

  • Moi!

   Olet irtisanonut jäsenyytesi joulukuussa 2017. Aminopörssin 15% alekoodi näkyy vain jäsenille. 10% alennuksen saa koodilla ”treeniohjelma”.

 11. Sanoo: Hups! Sinulla ei ole pääsyä sisältöön, jonka yritit avata :(
  Jäsenyyttä on kuitenkin takana jo 4 vuotta.

  • Hei!

   Joo oli virhe oikeuksien määrittelyssä yhdessä ohjelmassa. Nyt pitäisi toimia. Pahoittelut!

 12. Moi!

  Kokeiles nyt?
  Parin vuoden takainen jo peruutettu jäsenyytesi jotenkin sotki tilannetta, nyt pitäisi toimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *