Vie treenisi seuraavalle tasolle. Muotoja, voimaa, rasvanpolttoa.

Salimimmin level up 12kk

 • Muotoja, voimaa, rasvanpolttoa
 • Monipuolisuutta ja vaihtelua treeniin
 • Tulokset nousuun oikeaoppisella syklityksellä voimaportaiden mukaan
 • Edellyttää yli vuoden salitaustaa
 • Suunnitelman laatinut: Trainer4You Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja Aleksi Hentilä
 • Sisältää yksityiskohtaiset suoritusohjeet, tekniikkavideot ja treenipäiväkirjat

Viikot 1 - 6

 • Voimakestävyysharjoittelu
 • Rasvanpoltto
 • Lihasten voimakestävyysominaisuudet
 • Muototreeniin valmistava harjoittelu
 • Painotus: Pakarat, olkapäät, selkä
Riika

Suuri kiitos koko tästä sivustosta! Ainakin omaan treeniin tämä on tuonut niin paljon sisältöä, järkeä ja tekemisen meininkiä. Motivaatio säilyy tai ehkä oikeastaan kasvaa koko ajan, treeni on sopivan vaihtelevaa mutta kuitenkin simppeliä ja jotenkin tää vaan toimii mahtavasti! En olis arvannut vajaa vuosi sitten treeniohjelmaa googletellessa löytäväni jotain näin pitkälle kantavaa, KIITOS.

Riika

Jihuu! Kesän jälkeen käynnistynyt Salimimmin level up on ohittanut ekan voimakestävyysjakson. Hyvät fiilikset etenkin näiden kausien jaksotuksessa sekä porrastuksesta.

Heli

Vuoden salimimmin level up ohjelma on ollut tähän asti minulle sopiva. Sarjapainot ovat kivasti kasvaneet ohjelman edetessä, eikä yhtään loukkaantumista ole sattunut ja näin puolenvuoden treenin jälkeen on tulokset hyvinkin jo näkyvästi havaittavissa :)

Anonyymi asiakaspalaute

* Tulokset voivat vaihdella. Asiakaspalautteissa ja sivuston esimerkeissä esitettyjen tulosten ei ole tarkoitus taata, luvata tai vakuuttaa, että jokainen valmennukseen osallistuva saavuttaa täsmälleen samat tulokset. Myös valmennettavan omat ponnistelut vaikuttavat tuloksiin.


Tervetuloa suorittamaan Salimimmin level up treenisuunnitelmaa!

Suunnitelma on vuoden mittainen ja se koostuu rasvaa polttavista ja kiinteyttävistä harjoitusjaksoista ja kehon muotoja ja lihasmassaa kasvattavista harjoitusjaksoista. Viimeiset 15 viikkoa tehdään tehokiinteytystä aerobisen yhdistelmäharjoittelun keinoin.

Harjoitusjaksot ovat 5 - 13 viikon mittaisia ja sisällöltään vaihtelevia, joten tylsää sinulla ei tule olemaan ja kehosi saa jatkuvasti uudenlaisia ärsykkeitä. Uudellainen ärsyke tarkoittaa lihaksille aina uudenlaista shokkia, joten harjoitusvaikutuksen suhteen ei pääse syntymään "tasannevaihetta".

1. Kiinteytysviikot 1 - 6
2. Muotokausi 1 viikot 7 - 16
3. Kiinteytysviikot 18 - 23
4. Muotokausi 2 viikot 24 - 36
5. Tehokiinteytys viikot 38 - 52

Tulet huomaamaan, että viittaan toisinaan lihaskestävyyteen, voimakestävyyteen, perusvoimaan jne. Kyseessä on harjoitusvaikutukseltaan erityyppisistä treenimuodoista (voimaportaista), joissa vaihtelevat kuormat, sarjapituudet, palautumisajat jne. Treenisuunnitelman edetessä tutustut näihin kyllä tarkemmin.

Näet treenisuunnitelmaa aina muutamia viikkoja tai kuukausia eteenpäin ja aina uuteen vaiheeseen siirtyessä tulen kertomaan sinulle Mitä, Miksi ja Miten. Tiedän että motivaatiosi säilyy huomattavasti paremmin, kun tiedät tarkoin miksi treenaat miten treenaat ja mitä vaikutuksia treenillä on.

Ok, valmis?

Aloitetaan!

Mitä:

Ensimmäiset viikot 1 - 6 tehdään kiinteyttävää voimakestävyystreeniä. Voimakestävyystreenissä sarjapituudet ovat suhteellisen pitkiä, 12 - 15 toiston luokkaa. Käytetyt kuormat ovat n. 40% - 60% arvioidusta yhden toiston maksimistasi. Sarjat tulee siis pystyä suorittamaan puhtaasti loppuun asti, mutta hieman hapokkaalta saavat liikkeen viimeisen sarjan viimeiset toistot tuntua.

Näin lasket arvioidun yhden toiston maksimisi>>

Palautuminen sarjojen välissä on 1 minuutti.

Miksi:

Voimakestävyysharjoittelu kehittää nimensä mukaisesti lihasvoimaa ja kestävyyttä. Harjoittelun tavoite on kehittää lihaksen kykyä toimia tilanteissa, joissa maitohappopitoisuus on suuri, eli voimakestävyysharjoittelu valmistaa kehoa tulevia kehon muotoja parantavia treenejä varten.

Lisäksi voimakestävyysharjoittelu on pitkine sarjoineen ja lyhyine palautumisaikoineen luonteeltaan erittäin hyvin kiinteyttävää ja rasvaa polttavaa.

Saadaan siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla: valmistautumista bodaustreeniin ja liikoja kiloja vähemmäksi :)

Miten:

Tämän sivun muu sisältö eli treenin tarkemmat suoritusohjeet ja treenipäiväkirjat ovat vain treeniohjelma.org:n jäsenten nähtävissä.
Jos olet jo jäsen, pääset ohjelmaan jäsensivun kautta.

Jäsenyys maksaa vain 5,95€/kk ja ei sido sinua mihinkään. Voit keskeyttää jäsenyyden koska vain. Alussa on viikon ilmainen kokeilujakso, jonka aikana keskeytetystä jäsenyydestä ei laskuteta lainkaan.

Aloita jäsenyyden viikon ilmainen kokeilujakso ja lataa viikkojen 1 - 6 treenipäiväkirja!

Kuukausijäsenyyteen kuuluvat kaikki nämä treenisuunnitelmat:

Tehokiinteytys 15 viikkoa, Sohvalta bikinikuntoon 12kk, Sohvalta rantaleijonaksi 12kk, Kiireisen aloittelijan 6kk, The Kickoff - 15 viikon kotitreenisuunnitelma ja Liikunnallisen aloittelijan 6kk, Salimimmin level up 12kk, Salikundin level up 12kk, Tehomassatreeni 15 viikkoa, Supermassa 6kk ja Ylävartalon voimannosto 6kk.

Jäsenyys pähkinänkuoressa:
 • Alkaa 7 päivän ilmaisella kokeilulla
 • Jatkuu 5,95€/kk hinnalla - laskutus kahden kuukauden välein 11,9€ / 2kk
 • Ei määräaikaisuutta, voit katkaista jäsenyyden koska haluat
 • Saat ammattilaisen laatimat treenisuunnitelmat:
  • Tavoitteesi huomioiden tiedät täsmälleen mitä tehdä, milloin tehdä ja minkä verran tehdä
  • Liikepankista näet täsmälleen miten se tehdään
  • Valmiissa ohjelmissa on kaikki valmiina: liikkeet, sarjamäärät, toistomäärät, palautumisajat - kaikki mietittynä juuri tiettyä tavoitetta silmällä pitäen (kiinteytyminen, voima, lihasmassa, kestävyys yms.)
  • Ohjelmat on laadittu oikeaoppisesti voimaportaat huomioiden: treenit ovat tehokkaita, turvallisia ja vaihtelevia
  • Liikkeisiin on merkitty kaikki suorittavat lihakset, joten tiedät täsmälleen mitä treenaat
  • Mukaan tulee myös tulostettava treenipäiväkirja, jonka avulla voit seurata edistymistäsi.
 • BONUS: Pysyvä 15% alennus aminopörssin luontaistuotteisiin ja lisäravinteisiin.
 • BONUS 2: 50% alennus Kuntosaliohjelma ABC verkkokurssille
 • BONUS 3: Alennuskoodi Fitness24Sevenin vuosijäsenyyteen. Vuosijäsenyys 209€ (vain 17,41€/kk!)

Aloita viikon ilmainen kokeilujakso!

Jos et halua liittyä jäseneksi, voit ostaa yksittäisen treenisuunnitelman e-kirjana  täältä>>

7 vastausta artikkeliin “Salimimmin level up 12kk: esittely”

 1. Hei! Löysin tämän ja kiinnostaa tietää, miksi vaikuttaa näin halvalta? Onko muita kuluja kuin tuo vägän alle kuusi euroa kuukaudessa? Entä jos joku liike ei sovi, vaikkapa olkapäävamman vuoksi? Voiko niihin saada korvaavia? Yt Riitta

 2. Moi. En jostain syystä pääse katsomaan treeni ohjelmaa kun koko ajan avautuu sama sivu

 3. Hei. Miksi en pääse Salimimmin level-up ohjelmaan? Jos haluan tilata tuotteen, sivu ilmoittaa, että olen jo maksanut sen. Kun klikkaan itse ohjelmaa, se ohjautuu takaisin Pay Pal sivulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *