Treeniohjelma kotiin tai salille? Täältä sen löydät.

Valitse tasosi mukainen treeniohjelma, tutustu ohjeisiin, katso tekniikkavideot, lataa treenipäiväkirja ja suorita - tulokset seuraavat itsestään.

 • Valitse tasosi mukainen mieluinen treeniohjelma tai treenisuunnitelma valikoimastamme

  Treenisuunnitelmat ovat Personal Trainerin laatimia, realistisiin asiakastapauksiin perustuvia pitkän tähtäimen suunnitelmia. Treenisuunnitelmat ovat pääsääntöisesti 6 kk – 12 kk mittaisia ja ne koostuvat useista toinen toistaan tukevista treeniohjelmista.

  Treeniohjelmat ovat internetistä kerättyjä, suomennettuja ja hyväksi havaittuja ohjelmia sekä aloittelijoiden että harjaantuneempien tarpeisiin. Treeniohjelmien suosituskesto on 2 – 3 kk.

 • Tutustu treeniohjelman ohjeistukseen ja tsekkaa tekniikkavideot

  Treeniohjelmissa ja treenisuunnitelmissa on sekä sanallinen ohjeistus (liikkeet, sarja- ja toistomäärät, suositeltu kuorma ja progressio jne), että linkit ohjelmassa olevien liikkeiden tekniikkavideoihin.

 • Lataa treenipäiväkirja ja suorita - tulokset seuraavat kyllä

  Jokaisesta treeniohjelman vaiheesta on ladattavissa valmis treenipäiväkirja. Päiväkirjan avulla näet mitä liikkeitä sinun tuli suorittaa missäkin järjestyksessä ja siihen voit merkitä ylös käyttämäsi kuormat. Näin edistymisen seuraaminen on helpompaa ja motivaatio pysyy yllä.

Pitkäjänteiset treenisuunnitelmat6 - 12 kuukautta

Kehitä itseäsi monipuolisesti - lisää lihasta, voimaa, kestävyyttä, rasvanpolttoa. Treenaa jaksottamalla kuten ammattilaiset.

Lyhyet treeniohjelmat2 - 3 kuukautta

Muista vaihtaa treeniohjelmaa parin kuukauden välein. Keho tottuu toistuvaan ärsykkeeseen ja harjoitusvaikutus pienenee.

Pikalinkit treeniohjelmiin

Tässä pikalinkit treeniohjelmiin. Kattavammat kuvaukset löydät Ilmaiset treeniohjelmat sivulta.

Kuka sivustoa ylläpitää?

Sivuston ylläpidosta ja treenisuunnitelmien laadinnasta vastaa Trainer4You Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja Aleksi Hentilä

[email protected]

4 vastausta artikkeliin “Treeniohjelma”

 1. Olen maksanut vuosimaksun mutta mitään ohjelma en olen saanut Tai sitten se on niin piilossa Mitä Mitä?

  • Hei!
   Saitko vahvistusviestin maksettuasi jäsenmaksun? Siinä viestissä on linkki, josta saat ladattua ohjeet tunnusten luomiseen. Tsekkaa myös roskapostilaatikko.

   Laita mailia [email protected], jos et löydä viestiä.

 2. Moi tilasin e kirjana treeniohjelman til nro 7454. Voiko tämän vielä perua? Koska ajattelin liittyä kuukausimaksulla jäseneksi.

  T. Ilmari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *